Karksi-Nuia triatlon, EKV VII etapp.

21. augustil toimus Karksi-Nuias noortetriatlon, mis oli ühtlasi ka selle aasta viimane EKV etapp. Tartu Ujumisklubist osales 14 triatleeti. Vanuseklasside võidumehi oli kolm: Siim Holts (juunior), Cevin Anders Siim (P-C) ja Rauno Variku (P-D). Teisele kohale tulid Hendrik Ütt (P-C), Marta Kotkas (T-C) ja Katre Luikme (T-D). Kolmanda koha saavutas Henry Räppo (P-C).

Palju õnne!

Tublid olid ka Bill-Gabriel Koppel (P-B 6.), Johhanna Räppo (T-B 4.), Triin Raudla (T-B 5.), Merle Sirje Tael (T-C 5.), Johanna Hendrikson (T-C 6.), Triin Ilisson (T-C 10.) ja Getriin Marii Lessing (T-D 6.).

Tulemused:  http://triatlon.ee/docs/tulemused/2010/karksi_nt/tulemused.html

Sügise lõpus toimub Mädapea mõisas karikasarja pidulik lõpetamine. Tartu Ujumisklubi tublid noored saavad aastaks endale parima noorteklubi rändkarika, mille annavad meile üle meie sõbrad ja konkurendid Tabasalu Triatloniklubist. Vanuseklasside võidukarikad saavad Siim Holts ja Cevin Anders Siim, teise koha karikad saavad Hendrik Ütt , Marta Kotkas ja Rauno Variku. Kolmanda koha karika omanikuks saavad Tanel Kaseorg, Henry Räppo ja Katre Luikme.

Septembris jätkub duatloni karikasari, 18. septembril toimub Tabasalu duatlon ning 25. septembril on Saaremaal duatloni Eesti meistrivõistlused.

Hoiame pöidlaid oma tegijatele ning ootame jätkuvalt  tegijaid juurde! Huvilistel palun ühendust võtta geil@elvag.edu.ee