Triatlonipidu Soomes

28. augustil toimus Helsingis Linnanmäki triatlon, kus osalesid ka Tartu Ujumisklubi noored triatleedid. Individuaalselt võitis Rauno Variku kuni 12-aastaste poiste distantsi. Teatevõistlusel jõudsid kõik 7 Eesti noorte võistkonda poodiumile.

Eesti noored näitasid kõrget taset. Teatevõistkonnad võitsid 4kulda, 2 hõbedat ja 1 pronksi. Poiste võistkonnas võisid osaleda ka tüdrukud ning vanuseklass määrati vanima liikme järgi.

Teatevõistluse üldvõidu ning ühtlasi ka kuni 14-aastaste poiste võidu saavutas tiim koosseisus Merle Sirje Tael (ujuja), Henry Räppo (rattur) ja Cevin Anders Siim (jooksja).

Kuni 12-aastaste poiste meeskondliku võidu vormistasid Matteus Miilpalu (ujuja), Rauno Variku (rattur) ja Johannes Sikk (jooksja).

Kuni 12 aastaste tüdrukute võitjad olid Mari Miilpalu (ujuja), Katre Luikme (rattur) ja Simona Luts (jooksja).

Kuni 14-aastaste tüdrukute võidukasse tiimi kuulusid Hanna-Lisett Lubi (ujuja), Liivi Mall Pari (rattur) ja Laura Kallas (jooksja).

Kuni 16-aastaste tüdrukute hõbedasse kolmikusse kuulusid Triin Raudla (ujuja), Rahel Kallas (rattur) ja Johhanna Räppo (jooksja).

Kuni 16-aastaste poiste meeskonna võistlesid hõbedale Mati-Markus Kullamäe, Marta Kotkas ja Katri Elina Vanttola.

Kuni 12-aastaste tüdrukute pronksisesse meeskonda kuulusid Getriin Marii Lessing, Janeli Jaomaa ja Sandra Luts.

 

Kõik individuaalselt võistelnud olid samuti väga tublid, jäädes kindlalt esimesse poolde! Suured kiitused ka tiimi pesamunadele Getriin Marii Lessingule ning Kirke Koolile, kes võistlesid südilt endast 4 aastat vanemate tüdrukute konkurentsis. Tänud Tartu Ujumisklubi triatlonistide poolt ka sõpradele Wiru Swimist, Ujumise Spordiklubist ning Tabasalu Triatloniklubist.

TULEMUSED!