Võistlus Ventspils

Meie noorte ujujate esinemine Ventspilsi ujumisvõistlusel oli väga edukas! 🙂 Esindatud olid kõik kolm Baltimaad ning mõnes mõttes võiks lugeda seda omavanuste Blatimatsiks. Kokku saime 30 individuaalmedalit, millest 12 olid kuldsed, 8 hõbedat ja 12 pronksi. Klubidevahelise teatevõistluse võitsid meie tüdrukud ja meie poisid said kolmanda koha.

Võistluste protokolli vaata siit.

Võistluste pilte vaata siit.

Seega võib meie esinemist pidada igati korda läinuks ning ettevalmistust õnnestunuks. Kuna võitjaid oli palju, siis ei hakka kõiki siinkohal üles lugema, sest need on kenasti kõik protokollis kajastatud.

Eraldi tahaks tunnustada siis meie teateviisikuid, nii tüdrukute kui ka poiste osas:

Tüdrukud võitsid koosseisus: K. Kübar, L.L. Valdmaa, G.M. Lessing, S. Neeme, T. Tars, mis oli ühtalsi tugevam tulemus kui poiste võidu tulemus.

Poisid saavutasid kolmanda koha koosseisus: J. Vares, R. Roose, E.O. Prank, K.J. Visnapuu, E.M. Soodla.

Vaatamata sellele, et meil võistlustele sõites pika tee peal takistusi oli, võime kokkuvõttes oma välisvõisltuse lugeda kordaläinuks.

Nimelt juhtus (Riia-Ventspilis mnt) meie ees u 100m kaugusel avarii, kus rekka sõitis kraavi ning sõiduauto teelt välja.

Meie pidurasime ja kui me olime juba peaaegu seisma jäänud, sõitis meile tagant selga sõiduauto, kelle juht tõenäoliselt veits uimane oli, et ümbritsevat olukorda ei märganud.

Õnneks müks ei olenud suur ning “kõigest” 2 tunni pärst (“Läti politsei teeb väga kiiresti tööd”) saime juba oma sõitu jätkata. Kuna bussitäit lapsi lubati teenindada esimeses järjekorras aga ära sõitsime me vist siis kui kõik teised olid juba lahkunud.

Palju õnne heade tulemuste puhul meie tublidele lastele!

🙂