Tartu Tähed edukas algus!

Sel laupäeval, 7. novembril sai alguse võistlussari Tartu Tähed. TUKi noored ujujad saavutasid võistlusel suurepäraseid tulemusi – poodiumile jõuti 29 korral ning 5 korral oli poodium täielikult TUKikate käes! Toome seekord välja kõik võistlejad, kes said astuda pjedestaali kõige kõrgemale astmele. 

Jette Riin Luik, kes näitas Räimeralli I etappip vägevaid tulemusi, oli heas hoos ka sel võistlusel võites 2008 ja nooremate vanuseklassis 25 meetrit selili ning vabalt!
Samas vanuseklassis saavutas Kris Sirk I koha 25 meetrit seliliujumises (Räimeralli I etapil saavutas samal distantsil 3. koha) ning hõbedavääriline oli 25 meetrit vabalt tulemus. 
Johanna Kübar, kes saavutas Räimerallil võidu 50 rinnuliujumises, kordas oma tegu ka sel võistlusel 2006 a. sündinute vanuseklassis. Lisaks ühele võidule tuli ta teisele kohale 50 meetri vabaujumises.
Johanna vanem õde Kirke Kübar saavutas 2005 a. sündinute vanuseklassi võidu 100 meetrit vabaujumises (Noortesarja I etapil 50 vabalt tuli teisele kohale) ning 50 meetrit rinnulis oli tulemus teise koha vääriline. 
Grete Tsäro võidutses 50 m vabalt (talle kuulub 25 m vabalt Räimeralli rekord) ning teiseks tuli 2006 a. sündinute vanuseklassis 50 meetrit selilis.
Ühe võidu võttis endale ka Vadim Remets 2007 a. sündinute vanuseklassi 25 m vabaujumises (Räimerallil samal alal neljas koht).

Palju õnne kõikidele võitjatele ning järgmiste startideni!