Aura Open Cupi tulemused!

Tartus toimus 28. ning 29. novembril rahvusvaheline võistlus Aura Open Cup. Stardis oli sportlasi pea pool tuhat nii Eestist, Lätist kui ka Venemaalt! Kahepäevasel Aura Open Cupil püsitati võistluste rekordeid kokku 31!

Tartu Ujumisklubi sportlased ujusid poodiumikoha väärilisi tulemusi võistlusel kokku 23 korral – neist 6 olid kuldsed medalid ning neist omakorda 2 olid uued võistluste rekordid! Kõige edukamad TUKikad olid sel võistlusel Karel Seli ning Laura-Liis Valdmaa.
TULEMUSED

Karel võidutses 100 meetrit rinnuli- ning kompleksujumises. Lisaks saavutas 50 meetrit rinnulis II koht ning 100 vabalt III koht. Laura-Liis ujus omas vanuseklassis uue võistluste rekordi 100 meetrit rinnulis. Veel saavutas ta teised kohad 100 meetrit selilis, liblikas ning ka kompleksis. Kolmandale kohale ujus Laura-Liis end 50 meetri seliliujumises.

Katrin Zaitseva saavutas võidu 200 kompleksis uue võistluste rekordiga (eelmine rekord samuti tema nimel), 50 meetrit liblikujumises tuli taaskord võit ning teise koha vääriline oli 200 meetrit vabaujumine.
Erik Asmus tuli võitjaks enda vanuseklassis 100 meetrit selilis ning teisele kohale 100 liblikas.
Johan Tamm oli omas vanuseklassis teine 50 meetrit vabaujumises ning kolmandad kohad saavutas 50 selilis ning 100 kompleksis.
Getriin Marii Lessing tuli teiseks 50 meetrit vabalt ning kolmanda koha vääriline oli 100 meetrit vabalt tulemus.
Ida Tuule Jõgi saavutas Laura-Liisi järel teise koha 100 meetrit rinnulis.
Cevin Anders Siim ujus end teiseks 200 meetrit kompleksis.

Õnnitleme võitjaid!