Rekorditerohke Põhjamaade MV!

11.-13. detsembril toimus Norras, Bergenis Põhjamaade meistrivõistlus ujumises. Tartu Ujumisklubist olid võistlemas Karel Seli (juunior) ning Cevin Anders Siim (seenior), kes mõlemad näitasid vees head minekut. Kolmepäevasel võistlusel suutsid meie ujujad teenida medalikohad välja 4 korral!

TULEMUSED

Karel, kes võistles juuniorite vanuseklassis, saavutas III koha 100 meetri rinnuliujumises ning seda uue isikliku rekordiga – 1.01,91. Teisest kohast jäi teda lahutama kõigest 0,01 sekundit. Uue isikliku rekordi püsitas Karel veel 50 meetrit rinnulis ning seda ajaga 28,33, mis andis protokollis 8. koha. Ka 50 meetrit vabaujumises ületas noormees enda rekordit – uueks isiklikuks on nüüd 23,60, mis tagas 20. koha. 
Lisaks ujus Karel 4×100 meetrit teateujumistel nii kombineeritud kui ka vabaujumises. Kombineeritud teateujumises (koosseisuga Lelle, Seli, Zirk, Suun) saavutasid noormehed kulla ning seda Eesti juuniorite rekordiga – rekordi numbreid sai nihutatud rohkem kui 6 sekundi võrra (uus rekord 3.38,60). Vabaujumise teates (koosseisuga Zirk, Seli, Langel, Suun) saavutati teine koht. Taaskord langes juuniorite rekord ning seda 3 sekundi võrra (uueks rekordiks aeg 3.20,92)!

Cevin Anders Siim, kes võistles seeniorite vanuseklassis, saavutas III koha 200 meetri liblikujumises ajaga 2.03,69. See aeg on ka noormehe uus isiklik rekord – vana rekord sai ületatud pea 3 sekundiga! Uue isikliku rekordi ujus Cevin välja ka 100 meetrit liblikujumises, mis andis kokkuvõttes 4. koha. 200 meetrit kompleksis Cevin aga kahjuks ebaõnnestus, ujudes rekordis 7 sekundit kehvema tulemuse.

Järgmisena on TUKi koondis stardis 19-21 detsember Eesti lühiradade meistrivõistlusel!