Eesti lühiradade MV kokkuvõte!

3 päeva kestnud Eesti lühiradade meistrivõistlused ujumises on selleks aastaks peetud. Nüüd on õige aeg vaadata üle TUKi ujujate saavutused võistlusel.  TUKikate ujumised olid sel korral väärt kokku 13 medalit – neist 9 saavutati individuaalaladel ning 4 teateujumises.

TULEMUSED

GALERII

Individuaaldistantsidel saavutas kõige silmapaistvamaid tulemusi Karel Seli. Pärast Põhjamaade meistrivõistlusi on Karel jätkuvalt heas vormis – kokku saavutas ta juunioride vanuseklassis 3 kulda ning seda kõigis rinnuli distantsides (50, 100 ning 200 meetrit), lisaks 1 pronksmedal 100 meetrit vabalt samuti juunioride vanuseklassis.

Cevin Anders Siim, kes võistleb absoluut vanuseklassis, saavutas kahel korral kolmanda koha ning seda 200 meetrit kompleksis ning liblikujumises.
Katrin Zaitseva võistleb samuti absoluudis ning sel võistlusel riputati talle kaela 2 korral hõbemedalid ning seda nii 200 kui ka 400 meetrit kompleksujumises.
TUKi ühe ja ainukese noorte vanuseklassi medali ujus välja Laura-Liis Valdmaa 200 meetri selilujumises ning saavutas noortes III koha.

Teateujumises tegid head tööd TUKi juuniorid saavutades 3 vanuseklassi võitu ning seda 4×50 vabalt (koosseisuga Milk, Sandrigailo, Ütt, Seli), 4×100 vabalt (Seli, Paulson, Ütt, Milk) ning 4×50 meetrit kombineeritud teateujumises (Ütt, Seli, Paulson, Milk). Lisaks saavutati ka 1 hõbemedal 4×100 kombineeritud teateujumises (Ütt, Seli, Paulson, Milk).

 

Järgmiste startideni uuel aastal!