Medalitesadu Laste Karika I etapil

5. novembril said TUKi noored ujujad katsetada võistlemist Tallinna uues ujulas Sõle spordikeskuses, kus peeti maha Laste Karika I etapp. Meile vesi sobis ning tulemuseks 19 individuaalset ning 2 võistkondlikku medalit! Lisaks jagati võistlusel vanuseklassi parimale tüdrukule ning poisile karikas. Karikate arvestuses tõime koju Tartusse kuuest karikast viis! Parimatest parimad olid Jette Riin Luik, Ksenia Bazanova, Arseni Loginov, Gustav Karl Metspalu ning Rika Erik.

TULEMUSED

2010 ja noorematest tulid esikolmikusse Rika Erik(50 m vabalt ning selili I koht) ning Adeele Lokko(50 m vabalt III koht)

2009 ja nooremate poiste au hoidis kõrgel Gustav Karl Metspalu, kes saavutas 50 m vabalt võidu ning 50 m selili II koha.

2009 a sündinute seas saavutas I koha Ksenia Bazanova 50 m vabaujumises ning Arabel Pedoson 100 m vabaujumises. Lisaks saavutas Arabel II koha 50 m vabalt. Selles vanuseklassis saavutasid kolmanda koha Reesi Reppo 50 m liblikas ning Jasmiin Kraas 50 m selilis.

2008 a sündinutes saavutas kaks võitu Jette Riin Luik 50 m liblikas ning 200 m vabalt. Kolmandad kohad saavutasid Nora Lee Luht 100 m selilis ning Mattias Allika 50 m selilis.

2007 a sündinutes näitas head minekut Arseni Loginov, kes saavutas võidu 200 m vabalt ning kolmandale kohale tuli ta 100 m selilis. Tubli oli ka Vadim Remets, kes saavutas samas vanuseklassis II koha 200 m vabalt ning 50 m liblikas tuli ta kolmandale kohale. II kohale tuli veel Siim Kesküla ning seda 100 m selilis.

Lisaks individuaalujumistele saavutasid kaks TUKi võistkonda medalikoha teateujumises. 6×50 meetrit vabalt teateujumises saavutasid võidu võistkond koosseisus Jette Riin Luik, Rika Erik, Mattias Allika, Gustav Karl Metspalu, Arabel Pedoson ning Siim Kesküla. Lisaks tuli TUKi teine võistkond III kohale koosseisus Nora Lee Luht, Adeele Lokko, Joonas Mõtte, Ksenia Bazanova, Jonas Ustav ning Arseni Loginov.

Õnnitleme võitjaid ning järgmiste startideni!