Madwave tõi kokku üle poole tuhande ujuja ning lestaujuja 5 erinevast riigist

10.-11. veebrauril toimus Auras TUKi korraldatud kahepäevane rahvusvaheline võistlus Madwave Challenge pikal rajal. Osalejaid oli Eestist, Lätist, Soomest, Rootsist ning Venemaalt kokku tulnud üle poole tuhande! Esmakordselt toimus Tartus ujumisvõistluse ajal ka lestaujumine, mis pakkus publikule palju vaatemängu. Purustatud said paljud võistluse rekordid ning ka kaks Eesti rekordit, mis näitab seda, et iga aastaga muutub võistluse konkurents ainult tihedamaks ning tase paremaks.

TULEMUSED

Üks Eesti rekodidest sai üle ujutud Laura-Liis Valdmaa poolt. Nimelt ujus neiu üle Eesti noorte rekordi 50 meetrit liblikujumises ning uueks rekordiks on 28,35! Antud tulemusega saavutas Laura-Liis võidu nii absoluudis kui ka 2003-2004 a sündinud neidude seas. Lisaks saavutas Laura-Liis enda vanuseklassis võidu 50 meetrit selilis(mis andis võidu ka absoluudis) ning 50 m rinnulis ja kolmanda koha 50 m vabalt.

Lisaks Laura-Liisile saavutas absoluut vanuseklassis esimese koha Karel Seli 50 meetrit rinnulis. 50 meetrit bi fins ujumises saavutas teise koha Diana Päslane. Kõige nooremas vanuseklassis saavutasid kolmanda koha Kirke Kübar(100 m liblikas) ning Ralf Roose(50 m rinnulis).

 

Õnnitleme võitjaid ning järgmiste startideni!