Eesti juunioride ja noorte MV 7 meistritiitlit, kokku 18 medalit!

20.-22. novembril toimus Tallinnas Eesti juunioride ja noorte lühiraja meistrivõistlused. Nagu hetke olukorrale kohane, siis piirangutega, maskidega ning muid turvalisuse meetmeid kasutades sai võistlus maha peetud ning võib öelda, et Yessile vägagi edukalt – 3 võistkondliku, 15 individuaalset medalit, kokku lausa 7 meistritiitlit, hulganisti uusi isiklikke rekordeid ning Yessi koondisesse lisandus uus verivärske liige!

TULEMUSED

Laura-Liis Valdmaa oli sel võistlusel kõige edukam! Tema medalikollektsiooni lisandus 4 kuldset ning 1 hõbedast medal juunioride vanuseklassis! Puhta töö tegi ta 50, 100 ja 200 m selilis ning lisaks 100 m kompleksis, lisaks teine koht 400 m kompleksis.

Ralf Roose, kes sel korral võistles juunioride klassis, sai võimaluse seista kõikidel pooidumi kohtadel! Eesti juunioride meistriks krooniti ta 50 m rinnulis, teine koht 100 m rinnulis ja kolmas 200 m rinnulis!

Anette Teder on võtnud eeskujuks oma trennikaaslase ning samuti teenis ujumiste eest kõik erivärvi medalid! Eesti noorte meistritiitli sai ta 100 m vabalt, teise koha 100 m selilis ning kolmanda 100 m kompleksis.

Mattias Vool on meie klubi uus koondislane ujudes sel võistlusel kahel korral kolmandale kohale noorte vanuseklassis. Nimelt ujus Mattias 50 m liblikas ning 100 m vabalt uute isiklike rekorditega III koha vääriliselt.

Toomas Tanel Tammer saavutas juunioride klassis II koha 1500 m vabalt ning kolmanda 400 m vabalt.

Lisaks individuaalsetele suurepärastele tulemustele saavutasid Yessi erinevad võistkonnad nii esimese, teise kui ka kolmanda koha. Nimelt krooniti Eesti noorte meistriteks 4×100 m vabalt neidude võistkond koosseisus Anette Teder, Maribel Haaviste, Jette Riin Luik ja Juuli-Marie Mikker! Teise koha saavutasid 4×50 m vabalt segateates järgmine nelik: Anette Teder, Juuli-Marie Mikker, Mattias Vool ja Sten-Artti Prans. Kolmas koht kuulus juunioride segateatenelikule koosseisus Laura-Liis Valdmaa, Toomas Tanel Tammer, Ralf Roose ning Laura Sokk 4×50 m kombineeritud teateujumises.

Õnnitlused kõigile ning järgmiste startideni!