2018. spordiaasta võttis kokku TUKi pidulik gala

27. jaanuaril toimus Dorpati konverentsikeskuses TUKi parimate gala, kus tunnustati lõppenud aasta parimaid sportlasi, valiti parim treener ning kolleeg. Ujumises tunnistati parimateks absoluutarvestuses Laura-Liis Valdmaa ning Toomas Tanel Tammer. Laura-Liisile kuulus parima tiitel ka noorte ning noortesarja arvestuses. Toomas Tanel võttis võidu samuti noorte arvestuses. Parimaks juunioriks valiti Hanna Haljasorg ning Markus Ühtigi. Poistest valiti parimaks noortesarja arvestuses Ralf Roose. Noorimas ehk veteselli vanuses tunnistati parimaks Ksenia Bažanova ning Gustav Karl Metspalu.

Sel aastal esmakordselt tunnustati ka meie paraujujaid. Parimaks neiuks valiti Annabel Lokko ning noormeheks Richard Leib.

TULEMUSED

Triatloni arvestuses valiti absoluutklassis parimaks Anette Zukker ning Karl Kristofer Kurruk. Harrastjatest saavutasid võidu Tea Mey ning Oliver Reinmägi. Juunioride parimaks valiti Armin Angerjärv. Noored B klassis saavutas esimese koha Karel Keis ning A klassis Ander Markus Kroon.

Lastest valiti parimaks E klassis Keiti Lii Sikk ning Kalmer Kiiver, D klassis Ingrid Hiiemäe ning Robin Hansen, C klassis Anette Teder ning Anton Pashenkov.

Parima treeneri tiitel läks sel korral Olve Kübarale ning kolleegi tiitel Merli Nurmelale.

 

Õnnitlused sportlastele ning treenerile ja kolleegile!