Klubi edukaimad triatleedid- Anette Zukker

Teisena tegime juttu 22- aastase raudnaise Anette Zukker-iga, kellelt uurisime samuti karjääri alguse, saavutuste ja eesmärkide kohta.

Triatlonini jõudis Anette umbes 8 aastat tagasi, kui peretuttav korraldas Peipsi ääres oma väikse triatloni, millest ka tema osa võttis. Põhialaks oli Anettel sel ajal hoopis ratsutamine, mille kõrvalt hakkas koos isaga ka jooksu-, ratta- ja ujumistrenni tegema. Üks hetk saigi selgeks, et triatlon on just see ala, millega ta edaspidi tegeleda soovib. Nüüdseks on Anette 4-5 aastat treeninud ja võistelnud treenerite käe all.
Suurimateks saavutusteks peab ta Ironman 70.3 Maailmameistrivõistlustel osalemist 2017.aastal, 2017 Transtar temposarja üldvõitu ja selle aasta Ironman 70.3 Otepää vanuseklassi võitu ning ka 2018 Tartu Rattaralli 6.kohta.
Selle hooaja eesmärgiks oli areneda ja saada konkurentsivõimeliseks Ironman 70.3 sarjal, plaanis oli põhivõistluseks 5.augustil toimuv Poola Ironman 70.3, kus oli lootus võita pääse 2019.aasta MMile. Hooaja alguses võistles Anette Otepää Ironmanil, kuhu läks suurte mahutrennide pealt, vaatamata sellele läks võistlus hästi, ajalist eesmärki ei täitnud. Kahjuks lõppes Anette selle aasta hooaeg varakult, kuna kukkus rattatrennis rangluu puru. Järgmise aasta eesmärgiks saab taastumine vigastusest ja veel tugevamana tagasitulek, ehk õnnestub veel järgmise hooaja alguses võita pääse MMile.
Tulevikuplaanideks on Anettel jõuda Ironman 70.3 sarjas kõrgele kohale ja kunagi võistelda ka täispikal Ironmanil.

Soovime Anettele kiiret paranemist ja soovide/eesmärkide täitumist!